Любопитна ситуация се разигра по време на редовния месечен брифинг на

...
Любопитна ситуация се разигра по време на редовния месечен брифинг на
Коментари Харесай

Люси Иларионов вся истински смут на брифинга на МВР! Влетя в залата и...

Любопитна обстановка се разигра по време на редовния месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи. Наред с публицистите на конференцията се появи и режисьорът и някогашен артист Людмил Иларионов. Той изиска персонално пояснение от министъра на вътрешните работи за стрелбата по него и приятелката му, осведоми Канал 3.

Случката се разигра през май на пътя Велико Търново – София. Докато шифирал Люси Иларионов, до него била и приятелката му Ани Хоанг, бил засечен от различен автомобил, другият водач първо ги замерил с бутилки, след което извадил газов револвер и стрелял.

" Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди три месеца. Знае се кой е индивидът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. Три пъти вървя до там, заплащам си пътните, изгубвам си времето. Аз съм режисьор и в случай че един клип не е прекрасен, виновността е на режисьора... Аз съм индивидът, който преди месец изиска вашата оставка, тъй като за мен вие сте отговорен ", съобщи Иларионов, без да задава съответен въпрос, само че с ясния намек, че съгласно него министърът не се оправя със отговорностите си.

Самият Валентин Радев не бе осведомен със случая, поради което отношение по тематиката взе основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
" По случая има формирано досъдебно произвеждане. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са голям брой експертизи, в негово дом е намерено газово оръжие. Но защото на място не са открити очевидци, с изключение на вас, господин Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за типа на оръжението. Взети са натривки на ръцете на лидера, с цел да се потвърди дали в действителност е създаден изстрел ", разяснява Маринов.

Цялата обстановка обаче очевидно изнерви министъра и той помоли режисьора да не занимава всички със себе си.

" Съжалявам, че са ви разходили толкоз пъти до Търново. Аз ще ви приема, давам обещание. Не Ви знам името, само че няма ли да спрете въпреки всичко, на никого не сме обърнали толкоз внимание, колкото на вас ", изясни Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР